Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Chakra Yoga – Ajna cu Timea Gaudi – STUDIO

18.00 Chakra Yoga – Ajna cu Timea Gaudi – STUDIO

Ajna chakra este cunoscută și sub numele de chakra celui de-al treilea ochi. Acesta reprezintă al șaselea centru energetic în sistemul nostru subtil și joacă un rol esențial în conectarea noastră cu intuiția și înțelepciunea interioară.

Localizată între sprâncene, în centrul frunții, Chakra Ajna este asociată cu claritatea mentală, intuiția și percepția extrasenzorială. În momentul în care vizualizăm lumina indigo strălucind în această zonă, simțim claritate mentală și conexiunea cu vocea noastră interioară.

Chakra Ajna ne invită să ne conectăm cu intuiția noastră și să ne lăsăm ghidați de înțelepciunea profundă a sufletului nostru. Când această chakră este echilibrată, suntem capabili să vedem dincolo de aparențe și să accesăm informații și înțelesuri subtile.

În practica noastră de pe data de 20 aprilie, ora 18.00, ne vom concentra pe deschiderea și echilibrarea Chakrei Ajna prin meditație și asane care vizează zona frunții și stimulează energiile acestei chakre și vom invita înțelepciunea interioară să strălucească.

Pe măsură ce ne adâncim în practică, observăm senzația de expansiune în zona frunții lăsând gândurile să vină și să plece, căutând un centru de liniște în mijlocul agitației minții. Prin cultivarea acestei conexiuni, aducem armonie și echilibru, ce să cuprindă întreaga noastră ființă.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Card
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

20 apr. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns