Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.00 Chakra Balance cu Timea Gaudi – ONLINE

18.00 Chakra Balance cu Timea Gaudi – ONLINE

Clasa noastră de Yoga pentru Echilibrul Chakrelor este concepută pentru a alinia și armoniza cele șapte centre energetice cheie ce se află pe lungimea coloanei noastre vertebrale, cunoscute sub numele de chakre. Funcționarea și stadiul acestora influențează bunăstarea noastră fizică, emoțională și spirituală.

Clasa integrează diverse elemente ale yoga, inclusiv posturi pentru împământenire, deschidere a inimii, de întărire a abdomenului, de deschidere a șoldurilor și cele meditative cu scopul de a ne conecta cu sinele nostru interior. Fiecare element este ales pentru a stimula și echilibra chakrele corespunzătoare, promovând astfel bunăstarea generală. Atenția adusă asupra centrilor energetici din corpul subtil ne poate ajuta să îndepărtăm blocajele energetice, emoționale și mentale, astfel îmbunătățind fluxul energetic în tot corpul.

După ce am parcurs indiviual și în detaliu cele șapte chakre, lăsăm ca această clasă să ne aducă o viziune de ansamblu a ceea ce înseamnă și repezintă sistemul energetic al chakrelor în viața noastră din punct de vedere holistic.

Chakra balance, duminică 26 mai, ora 18.00-19.30.

Clasa este accesibilă atât începătorilor, cât și practicanților de nivel intermediar-avansat.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Card
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

26 mai 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns