Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 19.45 Balance Yoga with Carmen Balog – ONLINE

19.45 Balance Yoga with Carmen Balog – ONLINE

Echilibrul, un concept pe cât de ușor de pronunțat, pe atât de dificil de observat, cultivat și menținut zi de zi! Trăim într-o continuă mișcare browniană, uitând adesea să ne întoarcem la noi, la Sinele nostru și acționăm mecanic, producând astfel, treptat, dezechilibrul dintre Corp-Minte-Suflet!

Beneficiile posturilor practicate la clasa Balance Yoga sunt multiple, iar pe măsură ce sunt practicate constant, vor îmbunătății funcțiile receptorilor implicați în obținerea echilibrului în corp. Acești receptori sunt localizați în sistemul nervos vestibular, în urechea internă și oferă informații care permit corpului să rămână stabil. Un alt beneficiu este realizarea rapidă a faptului că fără focus, o postură tipică de a sta pe picioare este dificil de menținut. Așadar, respirând conștient, aducem atenția în prezent, înspre Sinele nostru, deschidem canalele energetice și permitem alimentarea corpului, a sufletului și a minții cu PRANA, energia vitală.

Vă salut cu drag! Numele meu este Carmen Balog. Sunt de profesie medic, iar în ultimii ani am înțeles mai clar necesitatea, precum și beneficiile menținerii, în viata mea a echilibrului conștient! Personal, am început practica yoga căutând modalitatea de a ma detensiona, reîncărca și continua după zile lungi și grele!

Mă uimește de fiecare data claritatea, mobilitatea și sinceritatea trupului când, în posturi, practicând și respirația activă, ego-ul scade, mintea încetează a dicta și lasă corpul și sufletul doar să fie, în cea mai pură formă!

De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India,  TTC 200, un curs care prin prezența prof. Mukesh m-a adus mai aproape de mine, m-a susținut pe colinele încrederii și ale rezistenței, devenind astfel mai conștientă de necesitatea focusului pe scopul meu, fără de care este imposibilă escaladarea vârfului!

Vă aștept cu mult drag la clase să construim echilibrul împreună!

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Rezervare loc clasă ONLINE
Available Rezervări: Unlimited
The "Rezervare loc clasă ONLINE" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

14 iun. 2024

Time

7:45 PM - 9:15 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Carmen Balog
Carmen Balog
Phone
0744.645.084
Email
dr.carmen.balog@gmail.com

Numele meu este Carmen Balog. Sunt de profesie medic, iar în ultimii ani am înțeles mai clar necesitatea, precum și beneficiile menținerii, în viata mea a echilibrului conștient! Personal, am început practica yoga căutând modalitatea de a ma detensiona, reîncărca și continua după zile lungi și grele! Mă uimește de fiecare data claritatea, mobilitatea și sinceritatea trupului când, în posturi, practicând și respirația activă, ego-ul scade, mintea încetează a dicta și lasă corpul și sufletul doar să fie, în cea mai pură formă! De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India,  TTC 200, un curs care prin prezența prof. Mukesh m-a adus mai aproape de mine, m-a susținut pe colinele încrederii și ale rezistenței, devenind astfel mai conștientă de necesitatea focusului pe scopul meu, fără de care este imposibilă escaladarea vârfului!

Rezervă locul acum
QR Code

Lasă un răspuns