Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.30 Yoga pentru Începători cu Timea Gaudi – ONLINE

18.30 Yoga pentru Începători cu Timea Gaudi – ONLINE

Yoga este o practică care a apărut în India antică și se bazează pe principiul interconectării minții, a corpului și a spiritului. Bazele implică o combinație de poziții fizice, diferite tehnici de respirație și meditație. Pozițiile fizice, sau asanele, sunt concepute pentru a îmbunătăți flexibilitatea, puterea și echilibrul, în timp ce tehnicile de respirație, sau pranayama, sunt menite să calmeze mintea și să controleze respirația. Meditația, sau dhyana, eliberează mintea și atinge pacea interioară.

La clasele vom parcurge principiile și pozițiile de bază, facem cunoștință cu tehnicile de respirație și aducem energie în corp, acestea fiind modalități excelente pentru a începe practica.

Practica pentru începători ajută la alinierea corectă a corpul în fiecare poziție. Îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea în corp eliberând rigiditatea, cauzată de viața sedentară, anumite poziții ajutând la construirea puterii musculare, mai ales în zona abdominală, spatelui și a picioarelor.

Continuăm cu exerciții de respirație și tehnici de meditație care pot ajuta la calmarea minții și reducerea stresului. Dezvoltăm echilibrul prin pozițiile de yoga care ajută la îmbunătățirea stabilității, ceea ce poate fi benefic pentru toate vârstele. Practica regulată de yoga poate îmbunătăți bunăstarea generală și poate ajuta la prevenirea unor afecțiuni fizice și mentale.

Sunt Timea Gaudi, profesor de muzică și instructor de yoga certificat și te aștept la clasă de yoga pentru începători, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

13 oct. 2023
Expired!

Time

6:30 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns