Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 17:00 Yoga pentru Începători cu Andreea – ONLINE

17:00 Yoga pentru Începători cu Andreea – ONLINE

Yoga este o practică care a apărut în India antică și se bazează pe principiul interconectării minții, a corpului și a spiritului. Bazele implică o combinație de poziții fizice, diferite tehnici de respirație și meditație. Pozițiile fizice, sau asanele, sunt concepute pentru a îmbunătăți flexibilitatea, puterea și echilibrul, în timp ce tehnicile de respirație, sau pranayama, sunt menite să calmeze mintea și să controleze respirația. Meditația, sau dhyana, eliberează mintea și atinge pacea interioară.

La clasele de vineri vom parcurge principiile și pozițiile de bază, facem cunoștință cu tehnicile de respirație și aducem energie în corp, acestea fiind modalități excelente pentru a începe practica.
Practica pentru începători ajută la alinierea corectă a corpul în fiecare poziție. Îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea în corp eliberând rigiditatea, cauzată de viața sedentară, anumite poziții ajutând la construirea puterii musculare, mai ales în zona abdominală, spatelui și a picioarelor.

Continuăm cu exerciții de respirație și tehnici de meditație care pot ajuta la calmarea minții și reducerea stresului. Dezvoltăm echilibrul prin pozițiile de yoga care ajută la îmbunătățirea stabilității, ceea ce poate fi benefic pentru toate vârstele. Practica regulată de yoga poate îmbunătăți bunăstarea generală și poate ajuta la prevenirea unor afecțiuni fizice și mentale.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 29 lei
 • Abonament 3 clase: 80 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 240 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

28 apr. 2023
Expired!

Time

5:00 PM - 6:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Andreea Cîra
Andreea Cîra
Email
andreea.cira.coaching@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-andreea/

Andreea se autointituleaza calatoare prin lumea exterioara si lumile interioare ale fiintei. Activeaza din 2010 in industria ospitalitatii, adunand in portofoliul cu experiente si amintiri interactiunea cu peste 10 000 de turisti unici, in diverse proiecte si evenimente pe care le organizeaza in tara si in strainatate. Din 2015 este Co-Fondatoarea Adeona Wanderlust, agentie de turism specializata outdoor, cu un portofoliu de servicii care imbina activitati tematice si sportive organizate in natura. Pot fi găsită pe instagram (atmanyoga.romania) și pe facebook AtmanYogaRomania sau Wanderlust.byAdeona

QR Code

Lasă un răspuns