Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 17.00 Yoga pentru Copii cu Timea Gaudi – STUDIO

17.00 Yoga pentru Copii cu Timea Gaudi – STUDIO

În orele de yoga pentru copii, mișcarea este centrală, dar fiecare moment este plin de povești și jocuri. Dezvoltăm valorile copiilor prin aventuri, acordând o importanță deosebită fiecărei ore, unde îmbinăm mișcarea, jocurile și poveștile timp de 45 de minute. Țelul principal pe care îl urmăresc este luarea în considerare a particularităților copiilor școlari și satisfacerea nevoilor de mișcare și a vieții emoționale a lor.

Yoga nu este o religie sau un sport ci un sistem vechi de mișcare de câteva mii de ani care a supraviețuit dealungul timpului, dezvoltându-se în permanență. Deoarece metoda yoga a apărut în natură, exercițiile sunt naturale și simple. Elementele de bază sunt cele ce imită animalele, respectiv serii ale acestora și variantele mai îngreunate.

Fiecare clasă de yoga se desfășoară într-o oră obișnuită: așezarea, salutul, încălzirea, exerciții de îndoire și întindere, serii de exerciții care ajută la o ținută corectă, mișcări ample care imită animale, exerciții de încrucișare și separare a membrelor, exerciții care ajută la dezvoltarea sistemului nervos, relaxare, exerciții de respirație și de concentrare, jocuri cu mișcări ample, dezvoltarea inteligenței emoționale și încheierea. Toate acestea lucrează la un echilibru general al copilului, care îl va ajuta să fie deschis, concentrate și să își poată exprima dorințele și nevoile dar totodată să își păstreze spiritul de copil cât mai mult timp.

Beneficiile yoga pentru copii sunt:
• Yoga ajută la dezvoltarea flexibilității prin întinderea și mișcarea corpului în diferite poziții
• Pozițiile de echilibru ajută la coordonarea corpului
• Conștientizarea corpului
• Ajută la gestionarea stresului și anxietății
• Exercițiile de concentrare și respirație ajută copilul să se concentreze și să fie atent la clasă
• Încurajează deschiderea emoțională pentru ca acestea să fie gestionate într-un mod sănătos
• Realizarea pozițiilor și obiectivelor crește stima de sine și încrederea copilului
• Într-un mediu de grup promovează cooperarea între copii
• Aduce abilități bune de gestionare și soluționare a conflictelor
• Dezvoltă înțelegerea și empatia față de cei din jur

Lumea yoga pentru copii oferă o posibilitatea pentru dezvoltarea mișcării, a jocului și a încărcării sufletești. Vă aștept cu drag să practicăm împreună yoga pentru o dezvoltare cât mai armonioasă prin mișcare și joc.

Sunt Timea Gaudi și aștept cu drag să petrecem o oră distractivă împreună la o clasă de yoga pentru copii.

Clasa este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Preț Yoga pentru copii:

  • 1 clasă: 50 Ron

Plata:

  • Direct la studio
  • Card

Date

23 feb. 2024
Expired!

Time

5:00 PM - 6:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns