Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 11.00 Journey to Pincha Mayruasana – Workshop cu Mira – STUDIO

11.00 Journey to Pincha Mayruasana – Workshop cu Mira – STUDIO

Forearm Balance Pose

Sutra 2.46. Sthira sukhamasanam – Yoga Sutra of Patanjali
“Asana is a steady, confortable posture.”

Combinatia dintre fermitate si relaxare sau reducere a tensiunii consta in a atinge o stare in care cele doua elemente principale sunt active fara a se amesteca. Se reglează si se echilibreaza una pe cealalata intr-o relatie constantă si armonioasă.
Acest atelier dedicat Posturii Pincha Mayurasana (Forearm Balance Pose) ne va invata cum sa ne accesăm puterea interioara pe de-o parte și cum să accesăm puterea umerilor, a bratelor, a trunchiului si a spatelui pe cealalta parte.
De asemenea ne va invata calmul, concentrarea si atenția, fiind o postura de inversiune a cărui scop este sa ne ducă mai aproape de starea de meditatie.
Pincha Mayurasana este o postura accesibila deoarece stabilitatea este pe antebrațe, capul sta aproape de saltea iar fundația sa este chiar postura delfinului, Ardha Pincha Mayurasana.
Vom accesa plank-uri, vom intari coapsele, vom flexibiliza si intari umerii si vom face variatiuni de headstand sa întărim tot corpul pentru a-l pregati de forma finală, Pincha Mayurasana.

Alte beneficii:
– o circulație mai bună
– digestie imbunatatita
– o minte mai calmă
– mai putin stres
– construieste încredere
– intareste musculatura zonei de core; spate, coapse, fesieri, abdomen si brate
– te ajuta sa-ti constientizezi corpul fizic si sa te conectezi la el

Atelierul este accesibil oricui poate face Salutul Soarelui si doreste sa înceapă sau sa continuie drumul spre una dintre cele mai importante posturi din yoga.

Cine sunt eu?
Eu sunt Mira, instructor de yoga acreditat/Consilier in Dezvoltare personală si Psihoterapeut Integrativ in formare si am placerea de a-ti oferi darurile mele dobândite prin experienta proprie si invatare.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 70 Ron

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

17 mart. 2024
Expired!

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Mirabela Dubit
Mirabela Dubit
Phone
0744 176 969
Email
mn_dubit@yahoo.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-mira/

Am descoperit yoga în 2012 căutând o formă de exercițiu fizic care să mă ajute să câștig flexibilitate, sau cel puțin astea erau gândurile fabricate de mintea mea conștientă de atunci. Sportul ce-l practicam era bazat mereu pe forță. Avem nevoie de echilibrare între putere și flexibilitate, si nu doar la nivel fizic ci și mental. Am abandonat după câteva luni, fiind într-o sală de fitness, yoga era doar un sport pentru mine. Dar, cum, fiecare lucru se întâmplă când trebuie să se întâmple, după ani de pauza sau lipsă de consecvență, în 2019 am simțit nevoia sa practic consecvent și să sap mai adânc în această filozofie de viață. Am căutat maeștri care mi se potriveau în acel moment și care să mă ghideze și să mă ajute să-mi răspund la întrebarea mea de când eram copil “Cine sunt eu și ce caut pe acest Pământ?”   Cursul de Yoga Teacher absolvit la Bindusar Yoga cu prof. Mukesh Kothari a fost una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat până acum. Nu numai ca m-a ajutat să înțeleg mult mai bine stiința din spatele acestei practici, mi-a deschis calea spre predare și împărtășire cu alte suflete.   As mai dori să adaug ca iubesc oamenii și sunt curioasa de natura lor și pe lângă faptul că am lucrat mulți ani în contact direct cu ei, am absolvit Facultatea de Psihologie urmând în paralel cu yoga să mă specializez în Psihoterapie Integrativă, o abordare holistică ce simt ca este yoga la bază.

QR Code

Lasă un răspuns