Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 17.00 Let’s Play Yoga – Yoga pentru Copii cu Timea Gaudi – STUDIO

17.00 Let’s Play Yoga – Yoga pentru Copii cu Timea Gaudi – STUDIO

Clasa de yoga pentru copii dedicată Zilei Internaționale a Copilului este o oportunitate minunată de a celebra bucuria și energia copilăriei printr-o serie de activități interactive și distractive. În cadrul acestei clase de yoga, copiii vor avea ocazia să se bucure de jocuri de yoga, care îi vor încuraja să-și folosească imaginația, să-și dezvolte coordonarea și să-și exprime creativitatea aducând elemente de joc și distracție în practica lor de yoga.

De asemenea, vor avea ocazia să lucreze în echipă cu alți copii în cadrul exercițiilor în doi, care promovează colaborarea și comunicarea. În plus, prin intermediul acestor jocuri și activități, copiii vor experimenta beneficiile practicii yoga, cum ar fi relaxarea, concentrarea și cordonarea într-un mod plin de bucurie și entuziasm.

Ne vedem pe data de 02.06, între orele 17.00-18.30 alături de copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 12 anipentru a sărbători împreună bucuria copilăriei prin yoga.

~ Donație liberă ~

Date

02 iun. 2024
Expired!

Time

5:00 PM - 6:30 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns