Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 8.00 Upper Body Relief cu Cleopatra – STUDIO

8.00 Upper Body Relief cu Cleopatra – STUDIO

” Upper body relief “ este o clasă de yoga special concepută pentru a atenua tensiunea din gât, umeri și spate. În viețile noastre rapide, aceste zone suportă adesea greul stresului zilnic și al șederii prelungite, ceea ce duce la disconfort și rigiditate. Această clasă este sanctuarul tău pentru a te relaxa și a-ți hrăni corpul.

LA CE SA TE ASTEPTI:

Întindere specifică: Ne vom concentra pe poziții de yoga blânde, dar eficiente, care vizează gâtul, umerii și spatele. Vom practica întinderi care eliberează tensiunea, îmbunătățesc flexibilitatea și sporesc mobilitatea generală în aceste zone cruciale.

Respirație: Respirația este o parte integrantă a acestei clase. Vom practica tehnici de respirație profundă și atentă care nu numai că ajută la relaxare, dar ajută și la aprofundarea întinderilor și la eliberarea zonelor tensionate.

Ajustarea posturii: Multe probleme legate de gât și de spate provin dintr-o postură proastă. Această clasă va include exerciții și sfaturi pentru îmbunătățirea posturii atât în timpul practicii yoga, cât și în viața de zi cu zi.

Reducerea stresului: Combinația de mișcări lente, respirație concentrată și un mediu adecvat va ajuta la reducerea stresului și va promova un sentiment de calm și bunăstare.

Relaxare ghidată: Fiecare sesiune se încheie cu o perioadă de relaxare ghidată, permițând corpului să absoarbă pe deplin beneficiile practicii și lăsându-vă o senzație de întinerire.

Această clasă este potrivită pentru toate nivelurile, fie că sunteți nou în practica yoga sau doriți să vă completați practica actuală. Este deosebit de benefică pentru cei care petrec ore lungi la birou, se confruntă cu disconfort cronic la nivelul gâtului și al spatelui sau pur și simplu caută o retragere liniștită din viața de zi cu zi.

Sunt Cleopatra și am descoperit practica yoga încă din anul 2017, dar a fost nevoie de un obstacol fizic pentru a o integra constant în viața mea.

Din anul 2020 practic yoga în mod regulat și mă bucur să am în fiecare moment ceva nou de învățat.
Beneficiile practicii constante nu au întârziat să apară, printr-o creștere a flexibilității corpului, a forței, a încrederii, a abilității de a învăța să-mi ascult corpul și, de ce nu, a cunoștințelor tehnice necesare pentru a evita accidentările.

În anul 2023 am absolvit cursul TTC 200h al școlii Bindusar Yoga, iar învățarea continuă și dezvoltarea permanentă reprezintă valori după care mă ghidez și cred cu tărie că Yoga este o călătorie fascinantă adresată tuturor.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 60 lei
  • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
  • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
  • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
  • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Date

03 iun. 2024
Expired!

Time

8:00 AM - 9:15 AM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Cleopatra Cătană
Cleopatra Cătană
Phone
0747.040 401
Email
cleopatracatana@gmail.com
QR Code

Lasă un răspuns