Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 16.00 Raja Yoga. Metamorfozare interioară prin meditație. Heartfulness cu Diana Harja

16.00 Raja Yoga. Metamorfozare interioară prin meditație. Heartfulness cu Diana Harja

Cum să ne îmbogățim sufletul, cum să evoluăm la nivel conștient și cum să devenim liberi și fericiți în arta de a trăi?

Mă bucur să o avem din nou invitată printre noi, pe minunata prietenă Diana Harja din Timișoara și vă invităm cu drag duminică, 30 oct, de la ora 16.00 la workshopul:

” Raja Yoga. Metamorfozare interioară prin meditație. Heartfulness”

Din tematica cuprinsului:

–          Cele opt ramuri yoga de Patanjali

–          Despre a 7-a treaptă, Dhyana, meditația

–          Unicitatea meditației Hearfulness

–          Ce sunt Samskaras-urile

–          Eliminarea pattern-urilor și a credințelor limitative

–          Relaxarea Heartfulness cu curățirea vestibulelor

–          Experimentarea meditației, prima introducere

–          Scrierea în jurnal cu conștientizarea experimentării

–          Elemente de micropractică Heartfulness.

Ore 16.00 – 19.00 cu pauză de ceai și snacks.

Participare prin donație.

 

Despre facilitator:


Diana Harja este Trainer Heartfulness, Trainer Quantum Core 2 Points Method și Artist Vizual

Pasionată de artă, Diana îmbrățișează dansul și pictura din copilărie. Atrasă de cunoaștere, învață ușor și cu plăcere și se face remarcată încă din clasele mici ca fiind un elev studios, perseverent si interesat de tot ce este nou. Urmează Liceul de Arta “Ion Vidu” din Timișoara și studiază Artele Vizuale și Pictura, specializandu-se cu un masterat în “Surse și resurse ale imaginii” la Facultatea de Arta și Design din Timișoara.

Preocupată de frumos si tămăduire sufleteasca, începând cu anul 1997 își deschide propriul cabinet de cosmetoterapie si cosmoterapie “KOSM-ETIKOS” fiind și promotor al acestor concepte în România.

 În aceasta direcție colaborează cu scoli de terapii complementare din România și susține cursuri în diferite orașe ale tarii, susținand  și  înființarea primei clase de cosmetica în cadrul Liceului sanitar “Ana Aslan”Timisoara. Interesata de medicina tradițională chineza studiază practicile chinezești de menținere a sănătății și devine  practicant și instructor  Qigong și Taiji pe o perioada de 6 ani.

 A sustinut cursuri, seminarii, conferinte, workshopuri de-a lungul a 30 de ani, în diferite domenii. A creat programe de dezvoltare a intuiției si creativității prin arta atât pentru adulți cât și pentru copii.

În anul 2000 începe practica spirituală Heartfulness și aceasta devine fundația a tot ceea ce urmează sa realizeze în continuare. In 2013 este pregătită în India primind permisiunea de a lucra cu metoda Pranahuthi.

În 2016, prin Ekta Bouderlique, Diana are acces la metoda Quantum Core 2 Points care se aliniază perfect cu principiile și valorile ei spirituale. Devine practicant devotat al metodei  și unul dintre primii  instructori  Quantum Core din Romania.

 

Anul 2020 a fost trambulina  pentru o mare schimbare, Diana a renunțat, după 32 de ani, la cosmetoterapie în favoarea spiritualității, a  picturii și a “dimensiunii quantice”, toate integrându-se perfect în propriul ei concept de cosmoterapie.

“Sunt recunoscătoare și nerabdătoare, mai spune Diana, să mă conectez cu voi pentru a transmite din cunoașterea mea asimilată prin studiu, practică și experiență.”

 

Vă așteptăm cu drag,

Cu drag Daniela și Diana

 

” Our mind gives us our individual identity through the ego, whereas the heart is collective.”

Daaji

Participare prin donație.

  • Revolut: 0745.818.852
  • Cont ING: RO08 INGB 0000 9999 0216 1927  BYSTRON MIHALCIAC DANIELA
  • Direct la studio

Date

30 oct. 2022
Expired!

Time

4:00 PM - 7:00 PM
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns