Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Chakra Yoga – Manipura cu Timea Gaudi – STUDIO

18.00 Chakra Yoga – Manipura cu Timea Gaudi – STUDIO

Manipura – Chakra Plexului Solar

A treia din seria celor șapte clase care au ca scop recunoașterea și activarea centrilor de energie din corpul nostru este Manipura, următorul nivel din evoluția noastră fizică și spirituală.

Direcționând atenția în zona specifică, incantarea mantrei, vizualizarea formei și a culorii acesteia, aducem în mișcare acest punct de energie al cărui element este focul,

Prin dorința de a ne integra, lucram in recunoasterea scopului nostru in societate si pe pamant, accentuand nivelul vointei pentru a fi directionata catre calea proprie corecta, astfel dobandind puterea de transformare a personalitatii necesara in atingerea acestui ideal.

Putem identifica dezechilibrarea chakrei inauntrul nostru prin stima de sine scazuta si lipsa directiei in viata, o problema pe care o recunoastem cu usurinta in zilele noastre.

Pe parcursul practicii energizante de yoga vom activa focul interior, astfel aducem caldura, energie si vitalitate corpului. Continuam calatoria noastra in lumea chakrelor, modeland instinctul de integrare pentru acceptarea procesului de schimbare.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Card
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

14 iul. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns