Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 18.00 Samakonasana Workshop with Carmen Florescu – STUDIO – All Weekend Yoga

18.00 Samakonasana Workshop with Carmen Florescu – STUDIO – All Weekend Yoga

Expand your limits!

Journey to Samakonasana

Sama (sanskrită, drept) – kona (sanskrită, unghi) – asana (sanskrită, postura) face parte din familia asanelor Konasana și este considerată o postură din yoga recentă.

Samakonasana reprezintă una din posturile dedicate deschiderii șoldurilor din yoga, în care întinderea mușchilor picioarelor atinge un maximum, având ca beneficii fizice: întărirea zonelor lombare și sacrale și deschiderea flexibilității corpului, în special a genunchilor, șoldurilor, mușchilor hamstrings.

În practicarea consecventă a asanei, activăm atât Anahata, cât și chakra rădăcină, Muladhara în vederea conectării trupului cu sufletul.
Workshop-ul propune o introducere explicită asupra posturii Samakonasana, din punct de vedere al explicațiilor anatomice asupra grupurilor de mușchi implicate în practicarea conștientă și corectă.

Pe de altă parte workshopul conține aspecte filosofice din yoga pe care urmărim să le integrăm pe durata practicii, cum ar fi smerenia, dedicarea practicii divinității, non atașarea de asane, cât și beneficiile integrării yoga în viața de zi cu zi.
Ulterior, vom continua prin exerciții de încălzire și respirație din pranayama, care să întețească focul interior. Pentru atingerea potențialului maxim al asanei Samokonasana, vom intra întâi în posturi pregătitoare care să ne flexibilizeze treptat corpul și să calmeze mintea.

Atingerea posturii perfecte nu este un scop al acestui workshop, ci urmărim mai degrabă depășirea propriilor limite pe care ni le-am impus mental, de aceea conținutul workshopului se adresează tuturor participanților, indiferent de flexibilitatea personală, de nivelul de pregătire sau experiență.

Te aștept cu drag în 15 iulie, ora 18, la studioul Magic Yoga din Cluj-Napoca sau online, în cadrul All Weekend Yoga din luna iulie 2023!

Fă primul pas și extinde-ți limitele, căci ești mai mult decât corpul!

Sunt Carmen Florescu, în viața de zi cu zi mă ocup cu înfrumusețarea spațiilor prin design și artă.
Inițial, dorința de a mă cunoaște mai bine și de a fi cea mai bună versiune a mea m-au adus spre yoga. Practica personală și cea de la studio se dovedesc esențiale fiindcă mă învață să fiu consecventă și să aprofundez posturi la care doar visam acum un an.
Am absolvit anul trecut Cursul de 200 ore Bindusar Yoga School sub îndrumarea prof. Mukesh Kothari iar călătoria mea este continuă prin participarea la cursul de 300 de ore.

Prețuri pentru clase STUDIO

  • Drop-in: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in: 50 lei

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

15 iul. 2023
Expired!

Time

6:00 PM - 8:00 PM

Instructor

Carmen Florescu
Carmen Florescu
Phone
0741389832
Email
carmenf_florescu@yahoo.com

Sunt Carmen Florescu, în viața de zi cu zi mă ocup cu înfrumusețarea spațiilor prin design și artă. Inițial, dorința de a mă cunoaște mai bine și de a fi cea mai bună versiune a mea m-au adus spre yoga. Practica personală și cea de la studio se dovedesc esențiale fiindcă mă învață să fiu consecventă și să aprofundez posturi la care doar visam acum un an. Călătoria mea este continuă fiindcă de curând am absolvit cursurile Bindusar Yoga School sub îndrumarea prof. Mukesh Kothari. Clasele sunt dedicate tuturor celor care vor să-și îmbunătățească postura și să devină mai conștienți de corpul și starea lor.

QR Code

Lasă un răspuns