Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 12.00 Open Your Heart, Chakra Yoga cu Timea – All Weekend Yoga

12.00 Open Your Heart, Chakra Yoga cu Timea – All Weekend Yoga

Chakra inimii-Anahata chakra

Conform filozofiei yoga, noi, ființele umane suntem mult mai mult decât minte și corpul fizic. Săpând mai adânc, întâlnim corpul energetic, partea noastră interioară. Chakrele, în sanskrită înseamnă, vortexi, centrii de energie, roți situate de-a lungul coloanei vertebrale care se mișcă atât în față cât și în spate, ele reprezentând corpul nostru subtil.

Când o chakră este în dezechilibru aceasta ne afectează atât fizic, cât și psihic. Echilibrul acestor centrii energetici în schimb înseamnă o viață sănătoasă, împlnită și echilibrată.

Tradiția yoga amintește de un sistem variat de chakre din care sistemul celor 7 este cel mai cunoscut. Muladhara, Svadishtana, Manipura, Anahata, Visshuda și Ajna și Sahasrara, etapa conștiinței supreme. Aceste chakre reprezintă cheia
către dezvoltarea conștiinței noastre supreme.

Primele trei chakra ne fac legătura cu lumea noastră exterioară, iar ultimele trei sunt legătura noastră cu lumea noastră interioară. Cea de-a patra, Anahata reprezintă punctul de legătură dintre cele două lumi.

Chakra inimii este situată în centrul pieptului, sub stern. În sanskrită Anahata înseamnă infinit, nemărginit, nevătămat. Este poarta către sinele nostru interior, partea infinită din adâncuri. Permite iubirea de sine, oferă ocazia de a dărui iubire și de primii iubire cu ușurință. Ești plin de bunătate și compasiune față de tine și față de ceilalți. Ești cuprins de un sentiment de „noi” în loc de „eu”. Simți o profundă conexiune cu inima ta, care te ghidează în deciziile pe care le iei.

Culoarea acestei chakra este verde, este definită prin elementele de aer și spațiu, mudra corespunzătoare este Padma Mudra (lotus mudra) iar mantra pentru această chakra este HUM.

Eu sunt Timea și te aștept duminică, 2 octombrie, ora 12.00 la minunatul Magic Yoga-Joy studio de pe strada Eremia Grigorescu nr 11. la o practică dedicată chakrei inimii care îți va oferă ocazia să treci dincolo de corpul fizic, apropiindu-te mai mult de sinele tău interior. Practica centrată zona pieptului, a umerilor, a spatelui superior îți va aduce deschidere către tine însuți și prin asta mai multă deschidere către lumea din jurul tău.

Prețuri pentru clase STUDIO:
 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 3 clase: 120 lei ( doar ptr. All Weekend Yoga )
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • 3 clase / 80 Ron
 • Drop-in 29 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

02 oct. 2022
Expired!

Time

12:00 PM - 1:30 PM
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns