Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 17.00 Family Yoga cu Timea Gaudi – STUDIO

17.00 Family Yoga cu Timea Gaudi – STUDIO

În ziua de azi este foarte important ca familiile să petreacă cât mai mult timp de calitate împreună cu activități și experiențe comune.
În acest caz, yoga în familie este activitatea perfectă, plină de bucurie și inclusivitate care încurajează membrii familiei, de la cei mai mici la cei mari, să se conecteze prin mișcare și joc. Este un spațiu în care ne putem dezvolta abilitățile fizice și emoționale, flexibilitatea și starea de conștiență în timp ce cultivăm o adâncă senzație de unitate.

Zilele părinților sunt la fel de pline ca și a copiilor. De multe ori ne dăm seama că datorită programului lung petrecut la servici, se scurtează timpul pe care este nevoie să îl dedicăm copilului nostru. Cei mici au nevoie de activități împreună cu părinții lor, acele momente în care lăsăm totul deoparte și toată atenția noastră este a lor. Descoperiți jocuri împreună, zâmbiți, vă simțiți aproape, astfel timpul de calitate împreună este foarte apreciat și recunoscut de către copil.

Acest tip de practică yoga dintre copil și părinte creează mediul potrivit pentru a ne dărui în totalitate timpului împreună, fără a fi întrerupți de alte responsabilități, astfel formând o legătură puternică prin experiențe comune. În centrul atenției stau exerciții de yoga în perechi, de grup, poziții tematice inspirate de animale și jocuri interactive.

În timp ce ne jucăm, ne vom concentra asupra respirației și dezvoltării conștienței asupra corpului și a emoțiilor noastre. Experiența poate îmbunătăți comunicarea și poate crea un spațiu sigur pentru dialog deschis între membrii familiei, astfel fiind o oportunitate de a împărtăși gânduri și sentimente într-un mediu lipsit de judecată.

Copiii pot cultiva abilități de viață valoroase cum ar fi răbdarea, conștiența de sine și auto-reglarea. Multe sesiuni de yoga în familie includ teme și discuții despre valori pozitive precum bunătatea, recunoștința și empatia, promovând dezvoltarea emoțională.

Yoga în familie este o practică holistică și captivantă care încurajează familiile să vină împreună, să împărtășească momente de bucurie și să crească atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Prin participarea la sesiuni regulate se pot stabili obiceiuri sănătoase împreună. Ea promovează o senzație de unitate, conștiență și bunăstare, în timp ce creează amintiri de neuitat.

Clasa este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani.

Preț Yoga Family la Studio Magic Yoga Joy 1 părinte și 1 copil:

  • 1 clasă: 90 Ron

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio

Date

27 apr. 2024
Expired!

Time

5:00 PM - 6:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns