Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 12.00 – Chakra Yoga cu Timea – All Weekend Yoga

12.00 – Chakra Yoga cu Timea – All Weekend Yoga

Svadhisthana – Chakra Sacrala

Continuăm seria claselor de yoga menite să activeze centrii de energie din corpul nostru cu a doua chakra, Svadishtana, următorul nivel din evoluția noastră fizică și spirituală.

Direcționând atenția în zona specifică, incantarea mantrei, vizualizarea formei și a culorii acesteia, aducem în mișcare acest punct sacral al cărui element este apa, adaptabilitatea si creativitatea.

Prin dorința de a crea, ne exprimăm autenticitatea cu metodele pe care le alegem și problemele pe care le rezolvăm. Această curiozitate se manifestă din copilărie însă cu timpul, datorită factorilor externi si culturale, mulți dintre noi alegem să oprim sau sa încetinim această nevoie de bază. Precum apa manifestându-se prin forma unui lac, ploaie sau cascadă, este necesar să ne adaptăm vieții și naturii care este intr-o modelare continuă.

Pe parcursul practicii yoga vom permite energiei creative să curețe frica si sentimentul de vinovăție pentru dificultățile care au fost sau care vor urma și aducem acceptare schimbărilor din viața noastră.

Te aștept să continuăm împreună această călătorie în lumea chakrelor.

Prețuri pentru clase STUDIO:
 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 3 clase: 120 lei ( doar ptr. All Weekend Yoga )
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • 3 clase / 80 Ron
 • Drop-in 29 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

09 apr. 2022
Expired!

Time

12:00 PM - 1:30 PM
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns