Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 11.00 The Innermost Layer: Joy – Workshop de Respirații cu Adriana – STUDIO

11.00 The Innermost Layer: Joy – Workshop de Respirații cu Adriana – STUDIO

În acest workshop, vom lucra holistic pe toate straturile Ființei: fizic prin posturi, energetic prin pranayama( tehnici de respirație), mental prin focus și concentrare. Scopul final este așezarea și stabilizarea în nivelul cel mai profund al Ființei: Bucuria.

Călătoria va începe printr-o serie de asane potrivite oricărui nivel pentru a pregăti corpul să stea confortabil așezat pentru exercițiile de respirație; dharana ( concentrare) ; observare și meditație.

Prana înseamnă forța de viață, ayama extinderea. Prin practica constantă, Se mărește capacitatea pulmonară, având un rol benefic și pentru inima, se tonifică rinichii, calmează funcțiile sistemului nervos.

Rolul respirației corecte este fundamental pentru starea noastră de sănătate: stresul, anxietatea afectează în mod negativ modul de a respira, implicit modul de a respira, sistemul nervos șiimunitatea. Respirația Iregulata, rapidă are ca și efect agitație și haos mental, pe când cea fluidă, profundă, calmează corpul și mintea.

La nivel energetic, pranayama ne face să fim mai conștienti de propria energie, mai atenți când suntem distrași de exterior și suntem influențați într-o forma sau alta. Ne ajută să vedem cu claritate cine suntem și ce vrem cu adevărat, dincolo de ce ni s-a spus sau ce convingeri ne-am format.

Prin calmarea minții, se creează spațiu pentru a putea lua decizii cu ușurinta și a nu ne mai simți victime ale circumstanțelor exterioare. Obținerea de stări înalte sau de plăcere, bunuri materiale nu oferă fericire care durează, chiar poate veni cu frică de pierdere și atunci încercăm să evităm durerea și suferința, căutând continuu acel ceva.

Prin Dharana ( concentrare) , Svadhyaya ( studiu de sine) , Dhyana ( meditație) , accesam anandamaya Kosha, stratul cel mai profund al Ființei: Bucuria pură, care nu depinde de nimic exterior.

Aceasta clasa este potrivită oricărui nivel, durata sa este 2 ore.

Sunt Adriana Cojocariu, profesor yoga, absolvent RYT 500 cu scoala Bindusar Yoga. În viața de zi cu zi, practic terapii complementare si masaj. Doresc sa dau mai departe cu bucurie din ceea ce sunt si am primit.

When meditation is mastered,
The mind is unwavering like the
Flame of a lamp in a windless place.
In the still mind,
In the depths of meditation,
The Self reveals itself.
Beholding the Self
By means of the Self,

An aspirant knows the
Joy and peace of complete fulfillment.
Having attained that
Abiding joy beyond the senses,
Revealed in the stilled mind,
He never swerves from the eternal truth.”
― Bhagavad Gita

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

14 iul. 2024
Expired!

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Adriana Cojocariu
Phone
0749037745
Email
adri.cojocariu@gmail.com
QR Code

Lasă un răspuns