Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 12.30 Reechilibrarea elementelor – Yoga ca și Practică Somatică – Workshop cu MIRA – STUDIO

12.30 Reechilibrarea elementelor – Yoga ca și Practică Somatică – Workshop cu MIRA – STUDIO

Buna!
Da-ti-mi voie sa ma prezint:

Mirabela Dubit -/Psiholog/Atestat in Imagine de Sine, Stima de Sine si Incredere in Sine, Comunicare si Abilitati Sociale, Inteligenta Emoțională/Consilier In Dezvoltare Personală/ Consiliere Psihologică/Psihoterapeut Integrativ in formare&Neuropsy
TTC 200 hours Yoga Instructor/ Instructor Activ de Yoga

Este important sa mentionez ca am pregatire in tehnici de mindfulness, meditatie , hipnoza ericksoniană si metode de art-teraphy.

Va invit cu inima deschisă la un atelier de cunoastere mai profundă a structurii tale , de conectare cu elementele naturii pe care noi oamenii le continem si anume : pământul, focul, apa si aerul.

Nimeni nu are in structura un singur element, ci suntem o combinație a acestor elemente, o alchimizare a lor. Aceste elemente sunt mixate in noi mai armonios sau nu, de noi depinde tot.

In acest atelier vom folosi diverse forme de comunicare asa ca vom:
– efectua asane( posturi) ce vor fi conectate la aceste elemente , si NU este nevoie de o practica avansata de yoga, Asanele fiind doar un instrument prin care vom accesa mai profund elementul vizat.
– ne vom folosi de meloterapie sau muzicoterapie, o procedura cunoscuta inca din antichitate, dovedita stiintific in zilele noastre ca este posibil sa modifice undele cerebrale si frecventa cardiaca.( mai multe beneficii le voi impartasi cu voi in acest atelier). Vom asculta piese bine alese in functie de fiecare element in parte si vom explora trairile aduse, nevoia corpului de a se misca sa nu.
– vom explora cromoterapia si desenul, acestea fiind parte a unui limbaj speficific , iar fiecare forma, linie, culoare ce o folosim reprezinta o forma de comunicare a interiorului cu exteriorul. Nu este obligatoriu sa te exprimi asa daca nu doresti, insa lasa curiozitatea sa te cuprindă si o sa vezi pe moment.
– vom discuta semnificațiile si efectele terapeutice ale acestor forme de comunicare

Care sunt beneficiile lucrului cu corpul?
• Primele noastre amintiri sunt înscrise în memoria noastră corporală.
• Prin intermediul corpului putem accesa emoțiile din perioada preverbală.
• Conectându-ne la emoțiile noastre încorporate ne conectăm direct la inconștientul nostru.
• Mintea și corpul sunt cele două aspecte ale interacțiunii noastre holistice.
• Conștiința corporală permite contactul direct și de calitate cu o altă persoană.
• Folosirea corpului permite acces la zona limbică a creierului clientului.
• Corpul este o sursă semnificativă de informații.

Nimic nu este obligatoriu in acest atelier insa te indem sa lasi inima deschisa, curiozitatea începătorului si lipsa de judecata sa te însoțească si sa descoperi lucruri noi despre tine!

Ce ai nevoie la acest atelier: cateva creioane colorate(sau carioci), pix si o esarfa vaporoasa.

Adresă Nouă: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in: 140 lei
  • Bifat 3 căsuțe din abonament

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Date

11 feb. 2024
Expired!

Time

12:30 PM - 3:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Mirabela Dubit
Mirabela Dubit
Phone
0744 176 969
Email
mn_dubit@yahoo.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-mira/

Am descoperit yoga în 2012 căutând o formă de exercițiu fizic care să mă ajute să câștig flexibilitate, sau cel puțin astea erau gândurile fabricate de mintea mea conștientă de atunci. Sportul ce-l practicam era bazat mereu pe forță. Avem nevoie de echilibrare între putere și flexibilitate, si nu doar la nivel fizic ci și mental. Am abandonat după câteva luni, fiind într-o sală de fitness, yoga era doar un sport pentru mine. Dar, cum, fiecare lucru se întâmplă când trebuie să se întâmple, după ani de pauza sau lipsă de consecvență, în 2019 am simțit nevoia sa practic consecvent și să sap mai adânc în această filozofie de viață. Am căutat maeștri care mi se potriveau în acel moment și care să mă ghideze și să mă ajute să-mi răspund la întrebarea mea de când eram copil “Cine sunt eu și ce caut pe acest Pământ?”   Cursul de Yoga Teacher absolvit la Bindusar Yoga cu prof. Mukesh Kothari a fost una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat până acum. Nu numai ca m-a ajutat să înțeleg mult mai bine stiința din spatele acestei practici, mi-a deschis calea spre predare și împărtășire cu alte suflete.   As mai dori să adaug ca iubesc oamenii și sunt curioasa de natura lor și pe lângă faptul că am lucrat mulți ani în contact direct cu ei, am absolvit Facultatea de Psihologie urmând în paralel cu yoga să mă specializez în Psihoterapie Integrativă, o abordare holistică ce simt ca este yoga la bază.

QR Code

Lasă un răspuns