Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 11.00 Plank Workshop cu Timea Gaudi – ONLINE – All Weekend Yoga

11.00 Plank Workshop cu Timea Gaudi – ONLINE – All Weekend Yoga

În Sanskrită “phala” înseamnă a culege roade şi se referă în special la a culegerea fructelor coapte. În yoga ideea de „tapas”, tradusă ca disciplină, pasiune şi căldură este un element esenţial în practica asanelor care ne încurajează să îmbrăţişăm provocările pentru a deveni mai puternici, pentru a ieşi din zona noastră de confort şi pentru a trezi energia stagnantă din corp. Practicarea regulată a acestei posturi ne permite să ne bucurăm de roadele muncii noastre, deoarece ne întăreşte corpul într-un timp scurt. 

Sunt Timea Gaudi, profesor de muzică şi instructor de yoga certificat şi te aştept pe data de 25 februarie ora 11.00-13.00, în cadrul All Weekend Yoga, la un workshop în care ne concentrăm asupra posturii de plank şi variaţiile sale. Secvenţa de asane special concepute va ajuta la efectuarea corectă a acestei posturi, dezvoltându-ne puterea şi stabilitatea. Pe durata acestui workshop vom întări mijlocul și partea superioară a corpului, vom lucra mușchii din brațe, umeri, spate și picioare, precum și mușchii abdominali.

De multe ori avem o reţinere faţă de această postură fundamentală, dar atât de benefică. Când focul interior se activează putem simţi cum fricile şi furia ies la suprafaţă, iar mintea are tendinţa să ne încurajeze să renunţăm. Vom curăţa toate gândurile negative care apar direcţionând mintea pe respiraţia profundă, cea care ne readuce tot timpul la esenţa practicii. 

Plank este un element important al secvenței Vinyasa, (un ansamblu de mișcări fluide, sincronizate cu respirația) deoarece servește ca un punct de tranziție între diferite poziții. Este ca o pauză de echilibru și o oportunitate de a ne concentra asupra respirației înainte de a trece la poziția următoare.

De asemenea, postura Plank ajută la întărirea mușchilor și la îmbunătățirea echilibrului și a posturii. Prin practicarea regulată, ne dezvoltăm puterea și stabilitatea, care ne permit aprofundarea poziţiilor mai dificile.

Beneficiile practicii regulate de Plank sunt:

 • Îmbunătăţeşte starea fizică, mentală şi emoţională
 • Reduce durerile de spate
 • Activează muşchii întregului corp
 • Aduce flexibilitate
 • Întăreşte metabolismul
 • Îmbunătăţeşte postura

Workshop-ul pentru plank se adresează atât începătorilor, cât şi practicanţilor mai avansaţi, aşadar te aștept cu drag atât la studio cât şi online pentru a ne bucura de o practică transformatoare bazată pe elementele fundamentale din yoga.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in: 90 lei
 • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 45 Ron
Plata:
 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament
Link ZOOM: 
 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

25 feb. 2023
Expired!

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns