Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 11.00 No Mud No Lotus – Hip Opening Workshop cu Daniela – ONLINE

11.00 No Mud No Lotus – Hip Opening Workshop cu Daniela – ONLINE

La acest workshop aș dori să pătrundem mai adânc în călătoria din interior prin deschiderea șoldurilor, pentru a conștientiza de ce șodurile mobile ne pot schimba viața și practica.

Călătoria spre deschiderea șoldurilor poate fi mai lungă pentru mulți dintre noi. Este nevoie să lucrăm perseverent, inteligent și personalizat pentru ca fiecare etapă de transformare conștientă să aibă frumusețea ei.

Noul ritm al cotidianului din viața noastră are un impact profund asupra corpului nostru, asupra șoldurilor în mod special. Impactul schimbărilor acestui stil de viață, expune mintea, corpul și mai ales bazinul nostru la situații de imobilitate fizică prelungită, ceea ce duce la blocarea șoldurilor – un lucru nedorit când ne raportăm la dureri, mobilitate și emoții.

Aproape tot ceea ce facem în viața de zi cu zi, ne predispune la închiderea și nefolosirea mușchilor de la șolduri: a sta la birou, a conduce mașina, a citi, a privi la televizor chiar și trainingurile îndelungate și antrenamentele noastre sunt unidirecționale, sunt activități nefavorabile pentru bazin și șolduri.

Activitatea sedentară  crează rigiditate la mușchii flexori ai șoldurilor fapt care limitează amplitudinea lor de mișcare și contribuie la dureri de spate, dureri lombare, dureri de gât, postură greșită (cifoză, lordoză, etc) și spate cocoșat.

Conform învățăturii milenare yoga, șoldurile rigide ne pot afecta și starea emoțională și starea mentală. Se consideră că șoldurile reprezintă locul în care se stochează emoțiile negative precum frica și tristețea, acestea constituind din primele chakre.

Pentru ambele probleme, soluția pe care yoga o poate oferi este să punem în mișcare energia și prana prin partea inferioară a corpului, prin șolduri.

Rolul asanelor propuse la workshop este să flexibilizeze corpul pentru a menține Padmasana (Lotus Pose) în mod comod și mult timp pentru pranayama și meditație.

Workshopul de Hip Opening este multinivel și este adresat tututor și face parte din seria de workshopuri de dezvoltare holistică, oportunitate unică la care vă invităm cu drag să luați parte

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 100 lei
 • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Rezervare loc clasă ONLINE
Available Rezervări: Unlimited
The "Rezervare loc clasă ONLINE" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

15 iun. 2024

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

Rezervă locul acum
QR Code

Lasă un răspuns