Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 11.00 Mudra – Incursiune în Arta Gestului care Vindecă – Yoga Workshop cu Giula – ONLINE

11.00 Mudra – Incursiune în Arta Gestului care Vindecă – Yoga Workshop cu Giula – ONLINE

Dacă ai călcat vreodată pragul unui studio de yoga, cu siguranță te-ai întrebat care este sensul din spatele anumitor gesturi ale mâinilor pe care profesorii sau practicanții de yoga le folosesc. Cu siguranță ai observat gesturi similare și în reprezentările artistic-religioase prezente în hinduism, budism, în creștinism sau în dansurile indiene clasice.

Mudrele reprezintă gesturi elaborate care descriu un limbaj vizual simbolic, dar care au ca și calitate principală direcționarea fluxului energetic, în așa fel încât să influențeze energia corpului și sănătatea. Cuvântul mudra are mai multe înțelesuri în limba sanscrită. Poate însemna sigiliu, semn, emblemă, mister, cod, limbaj sau gest.

Majoritatea persoanelor care au studiat un pic acest subiect asociază mudrele cu gestica degetelor și a palmelor, un fel de yoga a mâinilor. Este mai puțin cunoscut faptul că există și alte categorii de mudre, precum cele posturale, cele din zona capului sau care includ bandhele, încuietori energetice.

Mudrele folosite în practica yoga nu doar echilibrează și fortifică funcțiile fiziologice ale corpului nostru ajutându-ne astfel să ne autovindecăm, dar aduc și numeroase alte beneficii mentale și spirituale pentru practicant.

Sunt entuziasmată și în același timp onorată de a avea privilegiul să explorăm împreună lumea fascinantă a mudrelor într-un workshop care îmbină într-o manieră interactivă și echilibrată aspectul teoretic cu cel practic. Vom integra prin practica yoga o parte din mudrele discutate, într-un flow accesibil, all levels, pentru a experimenta direct efectul lor benefic.

În această practică vom îmbina mudre accesibile și cu alte instrumente, ramuri ale practicii yoga, precum respirația (Pranayama), practica fizică (Asane), angajarea conștientă a atenției și intenției (Dharana), și nu în ultimul rând, meditația (Dyana).

Eu sunt Giulia, ghidul tău în această călătorie prin lumea mudrelor. Deși inițial, ca formare, sunt mai apropiată de domeniul artelor profesând ca și grafic designer pentru mai mulți ani, descoperirea practicii yoga și a beneficiilor sale m-au apropiat de acest domeniu, pe care am început să-l integrez ulterior tot mai mult în modul meu de viață.

Acest lucru m-a determinat să aprofundez cunoștințele yoga prin mai multe cursuri de specializare din țară și străinătate, care au dus în timp la o transformare organică atât personală cât și profesională, ca și instructor certificat de yoga. În ultimii ani am predat atât în țară cât și în străinătate și am avut privilegiul să asist oameni din mai multe colțuri ale lumii în aprofundarea practicii yoga, o experiență care încă odată mi-a demonstrat capacitatea de a uni și conecta a acestei științe antice, dar atât de actuală și necesară pentru timpurile noastre.

Sâmbătă, 24 februarie, ora 11.00, la Magic Yoga Studio, Cluj-Napoca
Durată workshop: 2 ore

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 50 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

24 feb. 2024
Expired!

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Giulia Cianga
Giulia Cianga
Phone
+40 729 091 539
Email
cianga.iulia@gmail.com

Giulia a descorperit beneficiile multiple ale practicii yoga în urmă cu șapte ani. A continuat aprofundarea cunoștințelor de filozofie și practică yoga urmând diferite cursuri, traininguri, tabere de retreat și prin practică personală. Ea este Profesor Certificat Yoga (500 hrs RYT), și predă clase in Cluj-Napoca și străinătate în diferite stiluri: Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa, Power or Ashtanga Yoga. Yoga are ceva bun de oferit pentru fiecare, indiferent de nivelul de experiență. Te ajută să te simți mai centrat(ă) și focusat(ă) și calm(ă) în corpul tău și să accesezi una dintre cele mai importante uneltele de reconectare cu tine însăți, respirația.

QR Code

Lasă un răspuns