Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 11.00 Mandala Yoga în Familie cu Timea Gaudi – STUDIO

11.00 Mandala Yoga în Familie cu Timea Gaudi – STUDIO

Mandala yoga reprezintă practica în care intrăm într-o lume a conexiunii, creativității și bucuriei.

Mandalele sunt desene geometrice sau picturi circulare, folosite în diverse tradiții spirituale pentru meditație și concentrare. În Mandala yoga, aceste modele sunt reprezentate prin mișcări și poziții pentru a amplifica starea de concentrare și echilibru interior. Aceast practică implică mișcări fluide și circulare, care se repetă în modele ritmice, reflectând forma și energia unei mandale. Cu fiecare respirație, veți întinde, întări și energiza corpul, totodată aprofundându-vă conexiunea unul cu celălalt. Pozițiile în doi și în grup sunt pline de bucurie și vă ajută să vă susțineți reciproc în fiecare pas al drumului.

După practica noastră de yoga, ne vom dedica artei mandalelor. Cu ajutorul samburilor, boabelor, frunzelor, betisoarelor și oricăror alte accesorii naturale de dimensiune mică, tu și copilul tău veți crea propriile mandale unice, fiecare reflectând experiențele și aspirațiile voastre comune.

De ziua internațională a copilului 1 iunie, orele 11.00-13.00 ne bucurăm de călătoria către autodescoperire și conexiune alături de copilul nostru. Împreună, să explorăm frumusețea yoga în doi și să creăm o practică armonioasă și plină de bucurie care îmbogățește viețile noastre și întărește legătura de familie.

Nu uita să iei cu tine boabele și semințele preferate din care să creezi cea mai unică și colorată mandală.

Clasa de yoga este dedicată unui părinte și copilului său, iar cei mici trebuie să aibă vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

~ Donație liberă ~

Date

01 iun. 2024
Expired!

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns