Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 11.00 Journey to Surya Yantrasana – Workshop cu Laura – STUDIO

11.00 Journey to Surya Yantrasana – Workshop cu Laura – STUDIO

Surya Yantrasana sau Postura Compasului după cum îi spune și numele, ghidează practicantul mai aproape de Soarele lui interior sau de ,,Adevăratul Nord” interior, pentru a ne întâlni pe noi dincolo de ego. În timp ce navigăm în această călătorie a vieții rămânem concentrați, fermi, stabili și ancorați în timp, conștienți de direcția pe care o căutăm. Atunci când simțim că ne pierdem pe noi înșine ne oprim si ne reculegem doza de răbdare pentru a înainta.

Postura Compasului este o postură de răsucire din poziție așezată care aprofundează flexibilitatea șoldurilor, a umerilor, forța și echilibrul corpului. Deoarece postura necesită ridicarea piciorului pe verticală, aceasta favorizează alungirea și întărirea mușchilor vertebrali stabilizând astfel coloana.

Ne putem bucura de multiple beneficii:

– Postura este un deschizător al coapselor și al umerilor  creează senzația de spațialitate și ajută la eliberarea tensiunii inutile din corp

– dezvoltă răbdarea, conștientizarea corpului și menține entuziasmul în timpul practicii

– crește circulația sângelui către sistemul reproducător echilibrând astfel chakra rădăcină și chakra sacrală simțindu-se împlinirea, stabilitatea și creativitatea.

– tonifică mușchii coloanei vertebrale și aprofundează coordonarea dintre minte și corp

– îmbunătățește sistemul nervos, respirator, digestiv și sistemul circulator al organismului

La acest workshop vom învăța:

– cum să accesăm această postură prin împărțirea ei în secvențe inteligente

– practicăm aceleași forme în posturi mai accesibile pentru a înțelege logica din spatele asanei

– se va face o analiză din punct de vedere anatomic pentru a înțelege mecanica, flexibilitatea, rotația și mobilitatea

– și vom înțelege impactul ei asupra corpurilor subtile – emoțional-mental și spiritual.

Ne vom bucura de drumul nostru și de expresia posturii. Iar dacă piciorul nu trece  în spatele umărului voi fi acolo să te susțin și în continuare vei obține toate beneficiile respectându-ți în același timp și limitele.

Posturile yoga nu sunt create pentru a ne dezvolta performanța sau pentru a da bine în poze. Ele au ajuns la noi pentru a prelucra răbdarea, curajul, încrederea, voința, perseverența.

Find Your Path- Journey to Surya Yantrasana

Am descoperit Yoga acum patru ani. Deoarece căutăm răspunsuri la întrebările mele, m-am hotărât să urmez cursul TTC 200 de la Bindusar Yoga School. Pentru mine a fost ca si un mare BOOM prin care orizonturile s-au extins, percepțiile s-au schimbat si am depășit convingeri limitative. Mi s-a confirmat că yoga este mai mult decât o formă de mișcare, yoga este o dinamică armonioasă între trup și suflet care lucrează atât de frumos împreună. Yoga m-a ajutat să le conștientizez. În timpul cursului s-a creat mai mult spațiu și echilibru deoarece sunt mai puține nevoi. Astfel yoga întrunește calități minunate care prin practică cresc în interiorul nostru iar astfel armonizează spațiul în care ne aflăm. Vă invit sa găsiți liniștea din forța care ne ajută să depășim provocările vieții.

Va îmbrățișez cu drag!

Namaste, Laura.

Prețuri pentru clase STUDIO

  • Drop-in: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in: 50 lei

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio
  • Abonament

Link ZOOM: 

  • Parola: bucurie

Date

19 nov. 2023
Expired!

Time

11:00 AM - 1:00 PM

Instructor

Laura Lapuste
Laura Lapuste
Phone
0749 554 299
Email
lapustepusa@gmail.com

Am descoperit Yoga acum patru ani. Deoarece căutam raspunsuri la întrebările mele, m-am hotărât să urmez cursul TTC 200 de la Bindusar Yoga School. Pentru mine a fost ca si un mare BOOM prin care orizonturile s-au extins, perceptiile s-au schimbat si am depășit convingeri limitative. Mi s-a confirmat că yoga este mai mult decât o formă de mișcare, yoga este o dinamică armonioasă între trup și suflet care lucrează atât de frumos împreună. Yoga m-a ajutat se le conștientizez. În timpul cursului s-a creat mai mult spatiu și echilibru deoarece sunt mai putine nevoi. Astfel yoga intrunește calități minutate care prin practică cresc in interiorul nostru iar astfel armonizează spatiul în care ne aflăm.

QR Code

Lasă un răspuns