Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 11.30 Handstands Playshop cu Daniela – STUDIO

11.30 Handstands Playshop cu Daniela – STUDIO

Mulți dintre voi m-ați întrebat când este următoarea clasă de inversiuni… E DUMINICĂ URMĂTOARE!

Hai și tu la practică cu joacă!

Este un workshop special menit să vă ofere încrederea  în practica de arm balance și mai mult decât atât, care ne schimbe perspectiva și să credem că Este Posibil.

Vom începe cu un flow energic pentru a întări, deschide și pregăti corpul și mintea, cu ideea că tehnica, forța și flexibilitatea necesare pentru a accesa o postura de inversiuni si de echilibru pe brațe poate fi întotdeauna perfecționată în restul practicii personale de yoga.

Prin urmare, revizuim câteva dintre formele și mișcările fundamentale de yoga pentru a pregăti corpul și mintea in explorării inversiunilor.

Fie că abia începi să te gândești să mergi cu susul în jos, fie că dorești să te bazezi pe practica de inversare existentă, versiunile sigure și simple pentru începători sunt întotdeauna oferite și investigate alături de modificări mai provocatoare, astfel încât toată lumea este binevenită să se alăture.

Intenția mea este ca, oriunde te-ai afla, vei fi fericit să te simți puternic, să râdem bine împreună și chiar să te surprinzi!

Daniela

Adresă nouă: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 50 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

14 ian. 2024
Expired!

Time

11:30 AM - 1:30 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

QR Code

Lasă un răspuns