Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 8.00 Flow de Inversiuni – Atelier cu Daniela – STUDIO

8.00 Flow de Inversiuni – Atelier cu Daniela – STUDIO

Fun and playful time upside down!

Sâmbătă, 6 iulie ne oferim prilejul să ne explorăm și să ne redefinim, să vedem dintr-o nouă perspectivă și să ajungem la mintea clară.

Există ceva la practica de inversiuni care te face să te depășești, te ajută să îți crești anudranța într-un mod sigur și eficient, te face să te conectezi la natura interioară, cel ce ești tu cu adevărat, inversiunile ne pot aduce incontestabil, mai aproape de noi înșine.

În acest atelier vom explora exerciții de core extinse, vom construi pe încredere echilibrul, vom lucra la inversiuni bazate pe aliniere și extensii ale coloanei, echilibru pe antebrațe și pe mâini.  Pe lângă flow-ul de asane, includem pranayama, chanting și o scurtă meditație.

Statul în cap, pe antebrațe sau în mâini (si variațiile lor) reprezintă asanele cele mai provocatoare dar si cu cele mai multe beneficii fizice si psihice, acea Virya (voință, determinare, curaj, focus) de care vorbește Patanjali în Yoga Sutre.

O clasă fun, revigorantă și la care poți lucra în funcție de propriul nivel.

Sunt multe beneficii ale practicării inversiunilor în yoga.

 1. Dă inimii tale o pauză
  Când ești în poziție verticală, gravitatea permite ca țesuturile și fluidele în corpul tău să se scurgă în jos, inclusiv sângele. Pentru a vă întoarce sângele oxigenat înapoi în inimă, inima trebuie să lucreze din greu pentru a ajuta la pomparea lichidului în sus și împotriva gravitației. Când ești cu capul în jos, se inversează fluxul de sânge în corp și se încurajează returnarea venoasă – revenirea fluxului de sânge înapoi în inimă. Ca urmare, inima ta nu trebuie să funcționeze la fel de greu.
 2. Ajută sistemul limfatic.
  În mod similar, inversiunile în yoga încurajează fluxul limfei înapoi în inimă. Sistemul tău. limfatic este o parte esențială a sistemului imunitar. Este ca un sistem mare de drenare în corp, colectând limfa extra din țesuturile corpului și ajutând la combaterea infecțiilor. Cu toate acestea, sistemul limfatic se bazează pe mișcare și presiune pentru a muta lichidul limfatic. Inversiunile ajută la încurajarea fluxului limfatic înapoi în inimă.
 3. Energizează și construiește încredere
  Inversiunile aduc o stare de euforie. Inversiunile sunt energizante și te fac să te simți mai încrezător.
 4. Îmbunătățesc echilibrul
  Inversiunile adaugă o altă dimensiune pentru a instaura echilibrul. De asemenea, ele ajută să îți simți corpul în spațiu într-un mod diferit (propriocepție). Inversiunile ajută la o mai bună cunoaștere a corpului.
 5. Construiesc forța trunchiului (core-ul)
  Inversiunile în yoga implică putere în partea de mijloc a trunchiului mai ales pentru a rămâne în poziție verticală.
 6. Ajută concentrarea (dharana)
  În momentul când lucrezi să îți ții echilibrul, ești foarte prezent și focusat.
 7. Ajută să practicăm non-atașamentul (raga).
  Inversiunile sunt o modalitate excelentă de a practica non-atasamentul și de a rămâne în momentul prezent.
 8. Schimbă perspectiva.
  Răsturnarea îți oferă o nouă perspectivă fizică care adesea este binevenită în viața ta de zi cu zi, curăță abinivesha. În combinație cu #7, puteți începe să vedeți lucrurile și prioritățile mai clar.

Workshopul este multinivel, este recomandată practica înainte.

Sâmbătă, 6 iulie ore 8.00 – 10.00 la Magic Studio sau online.

Vă aștept cu drag să practicăm împreună și să ne cunoaștem.

Daniela

Vă rugăm să vă înscrieți înainte pentru a vă rezerva locul.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 100 lei
 • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

06 iul. 2024
Expired!

Time

8:00 AM - 10:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

QR Code

Lasă un răspuns