Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 11.00 Bebe Yoga cu Zsuzsanna Serenciuc

11.00 Bebe Yoga cu Zsuzsanna Serenciuc

Vă invităm la o activitate de suflet – Bebe Yoga- Yoga pentru mame cu bebeluși (vârsta recomandată 8 săptămâni -1 an și 6 luni). Această oră veselă este foarte benefică atât pentru mamă cât și pentru copil.
Pentru mamă din punct de vedere fizic ajută la refacerea organismului după naștere, asanele executate readuc corpul la forma de dinaintea sarcinii, reduc tensiunile la nivelul spatelui, refac și întăresc musculatura abdominală și a pelvisului. Bebe yoga influențează benefic psihicul mamei dându-i încredere în sine și siguranță.

Pentru bebeluș bebe yoga oferă o adâncire a relației cu mama. Prin masaj, prin mișcările executate împreună, prin contactul vizual bebelușul este în contact permanent cu mama, oferind bebelușului un sentiment de siguranță și o dezvoltare neuromotorie adecvată.
Pentru ora de Bebe Yoga ai nevoie de îmbrăcăminte comodă pentru tine și toate cele necesare bebelușului. Nu trebuie să-ți faci griji dacă ora se suprapune cu ora de somn sau de alăptare, vino în ambele cazuri. Poți alăpta bebelușul chiar în sală, il poti schimba dacă este nevoie sau dacă bebelușul  doarme te poti concentra mai mult asupra ta.

Clasa demonstrativă sustinuta de prof. Serenciuc Suzanna in cadrul Cursului de Instructor Yoga pentru copii.

Participare ~DONAȚIE~

Telefon contact : 0766.735.773

E-mail: zserenciuc@yahoo.com

Date

07 oct. 2023
Expired!

Time

11:00 AM - 12:00 PM

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

QR Code

Lasă un răspuns