Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 11.00 Atelier de Vise cu Ioana Jibu

11.00 Atelier de Vise cu Ioana Jibu

VISÂND CU GHIZI SPIRITUALI ȘI ANIMALE DE PUTERE

Vremurile pe care le trăim ne cer și ne îndeamnă din ce în ce mai mult să ne ancorăm în propria putere și să recunoaștem sursele de ghidare autentică de care dispunem.

Într-o lume în care suntem asaltați, dezîmputerniciți și abuzați fără să ne dăm seama, este responsabilitatea noastră să evaluăm pe cine lăsăm în spațiul nostru intim, energetic, emoținal, mental și chiar fizic și să luăm măsurile necesare pentru a transmite și menține aceste limite.

Setarea limitelor e un cocktail a cărui rețetă o rafinăm constant prin practică și apoi observare.

Atunci când înveți să cobori puterea din inimă în centru (plexul solar), o să simți clar diferența în modul în care comunici la nivel subtil și fizic, și calitatea situațiilor și relațiilor pe care le atragi în viața ta.

Sᴀ̆ ᴘᴀ̆s̗ᴇs̗ᴛɪ ᴘᴇ ᴄᴀʟᴇᴀ ᴠɪsᴀ̆ᴛᴏʀᴜʟᴜɪ ᴀᴄᴛɪᴠ ᴇsᴛᴇ sᴀ̆ ᴘᴀ̆s̗ᴇs̗ᴛɪ ᴘᴇ ᴄᴀʟᴇᴀ ɪɴɪᴍɪɪ, ᴅᴀʀ ᴄᴜ ᴘᴜᴛᴇʀᴇᴀ ʟᴀ ᴛɪɴᴇ. Sᴀ̆ ɪ̂ᴛ̗ɪ ᴜɴᴇs̗ᴛɪ ᴘʟᴇxᴜʟ sᴏʟᴀʀ ᴄᴜ ɪɴɪᴍᴀ. Sᴀ̆ ᴀᴄᴛ̗ɪᴏɴᴇᴢɪ ᴄᴜ ɪᴜʙɪʀᴇ, ᴅᴀʀ sᴛᴀ̂ɴᴅ ᴘᴇ ᴛʀᴏɴᴜʟ ʀᴇɢᴀᴛᴜʟᴜɪ ᴛᴀ̆ᴜ, ɪ̂ɴ ᴅᴇᴘʟɪɴᴀ̆ᴛᴀᴛᴇᴀ ᴘᴜᴛᴇʀɪɪ ᴛᴀʟᴇ.

Visele

Visând, avem acces direct la sacru.

Visarea este una dintre modalitățile prin care putem interacționa cu animalele de putere și cu ghizii noștri spirituali, printr-un spațiu de receptivitate, în care renunțăm la limitările și blocajele minții de zi cu zi.

Visând, intrăm în contat cu spiritele locului în care trăim, cu strămoșii noștri, cu membri familiei noastre spirituale, cu partenerii noștri divini, cu animale ghizi și animale de putere în dimensiuni ce transced timpul și spațiul și ne putem extrage astfel călăuzirea care ne este pusă la dispoziție.

Pʀɪɴ ᴠɪsᴇ ᴘᴜᴛᴇᴍ ɪᴅᴇɴᴛɪғɪᴄᴀ ᴄɪɴᴇ ɴᴇ ɴᴇ ɪ̂ɴᴄᴀʟᴄᴀ̆ sᴘᴀᴛ̗ɪᴜʟ ᴘᴇʀsᴏɴᴀʟ ғᴀ̆ʀᴀ̆ sᴀ̆ ɴᴇ ᴄᴇᴀʀᴀ̆ ᴘᴇʀᴍɪsɪᴜɴᴇᴀ, sᴀᴜ ᴄᴜɪ ɪ̂ɪ ᴏғᴇʀɪᴍ ɪɴᴄᴏɴs̗ᴛɪᴇɴᴛ ᴘᴇʀᴍɪsɪᴜɴᴇᴀ sᴀ̆ ᴏ ғᴀᴄᴀ̆, ᴄʜɪᴀʀ ᴅᴀᴄᴀ̆ ɴᴜ ɴᴇ ᴅᴏʀɪᴍ ᴀsᴛᴀ și să putem astfel lua măsurile necesare.

În tot acest demers nu suntem singuri. Avem resurse și ajutoare la care putem apela cu nădejde

ANIMALELE DE PUTERE

În calitate de visători activi avem nevoie să împrumutăm simțurile și abilitățile animalelor de putere pentru a putea stabili limite psihice ferme, dar și să ne vindecăm.

Una dintre cele mai rapide căi de a restabili vitalitatea, a ne întări sistemul imunitar și de a ieși din letargie sau depresie, este să apelăm la spiritul animalelor.

Conexiunea cu animalele noastre de putere e important să se stabilească și la nivel energetic, instinctual, și NU să se rezume doar la o chestiune de simbolism personal.

GHIZII SPIRITUALI

Când vine vorba de ghizii spirituali, adevărații noștri aliați și maeștri spirituali ne caută în permanență, de aceea întotdeauna ei pot fi găsiți și sunt dispuși să ne vină în ajutor acolo unde avem nevoie și atunci când îl cerem.

Există o vorbă veche grecească ce spune că ”ᴢᴇɪʟᴏʀ ʟᴇ ᴘʟᴀᴄᴇ sᴀ̆ ᴄᴀ̆ʟᴀ̆ᴛᴏʀᴇᴀsᴄᴀ̆ sᴜʙ ᴀᴄᴏᴘᴇʀɪʀᴇ.”, în special în vise.

Inspirată de un vis recent, în care mi zeii și-au făcut apariția camuflați sub forma unor stoluri de lebede albe și roiuri de insecte aurii, am știut că a venit timpul să țin din nou acest atelier iubit de visători.

Ce vom face la Atelierul de Vise?

La acest cerc vom visa și vom împărtăși vise. Vom pune energia în mișcare pentru:

– a ne cunoaște și conecta cu animalele de putere;

– a identifica o situație/relație care ne dezcentrează și vom practica setarea de limite sănătoase pentru recuperarea puterii din acea relație ori situație care ne menține în frică, deconectați de corp și de ghidarea noastră interioară;

-a afla diferența între a pune limite și a ne închide;

– a învăța să recunoaștem și să dialogăm cu mai multe tipuri de ghizi din spațiul visului;

-a învăța să folosim visele ca pe uși de acces spre tărâmuri ale vindecării și ale inițierii;

– vom învăța să stabilim propriile ritualuri prin care să onorăm și să includem mai mult în viața noastră ghidarea pe care o primim în vise;

Ce să aduci cu tine?

– un jurnal și un instrument de scris;
– un obiect (opțional) pentru micul nostru ”altar” de vise pe care îl vom realiza la fața locului;
– curiozitate & deschidere

Atelier susținut de:
Ioana Jibu – Active Dreaming Teacher după școala Robert Moss School of Active Dreaming, consultant în aromaterapie, consilier de dezvoltare personală, pasionată și fascinată de efectele pe care le au meditația, lucrul cu uleiurile esențiale, cu visele, scrisul, journaling-ul și conectarea la corp în transformarea tiparelor mental-emoționale și accesarea potențialului nostru creator.

Îmi place magia vieții trăite în curgere, în relaxare, în echilibru, în armonia generată de urmarea ghidării interioare și exprimarea darurilor cu care suntem înzestrați, iar rolul meu este de a-i inspira și ghida pe cei din jur să decopere la rândul lor asta.

Când, unde?

CÂND: Duminică, 19 Mai 2024
ORELE: 11:00-14:00
UNDE: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Magic Yoga – Joy Studio Cluj-Napoca, Romania

CONTRIBUȚIE: 240 RON
ÎNSCRIERI: https://aromadream.ro/atelierul-de-vise-formular-de-inscriere sau
prin sms la 0741 699 489

Date

19 mai 2024
Expired!

Time

11:00 AM - 2:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns